(Poistunut julkaisusta)

Erityisavustaja, Painiityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Erityisavustajan tehtävät päiväkodissa. Työn alkaessa tehtävä on Painiityn päiväkodissa alle 3v. lasten ryhmässä, jossa on varhaiskasvatuksessa cp-vammainen lapsi.

Painiityn päiväkoti sijaitsee uudehkolla pientaloalueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodille tulee suora bussiyhteys Leppävaaran juna-asemalta ja Konalaan on vain 10 min. kävelymatka.

Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme. Olemme mukana Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmassa.

Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön.

Tervetuloa mukavaan, ammatilliseen joukkoon!

Työpaikan nimi: Painiityn päiväkoti
Työaika: 38h 45min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja.
Arvostamme sensitiivistä työotetta.