Erityisavustaja, Opinmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Etsimme joukkoomme erityisavustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Avustajat ovat Matinkylä-Olarin alueen henkilöstöä ja heidän työpisteensä määräytyvät vuosittain tuentarpeisten lasten sijoittumisen mukaan. Nyt täytettävä tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa Opinmäen päiväkodin erityisryhmään.

Opinmäen kampus Suurpellossa on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö. Kyseessä on monipuolinen toimintakeskus, joka toteuttaa ideaa elinikäisestä oppimisesta. Opinmäessä on laaja valikoima Espoon sivistystoimen palveluita eri-ikäisille kuntalaisille. Kampuksella toimii kansainvälinen koulu, suomenkielinen koulu, päiväkoti, liikuntapalvelut, kirjasto sekä Omnia.

Työpaikan nimi: Opinmäen päiväkoti
Työaika: 38h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa ja herkkyyttä kuunnella lasta ja tukea hänen oppimistaan.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393074
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo