(Poistunut julkaisusta)

Erityisavustaja, Mainingin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haussa erityisavustaja Mainingin päiväkotiin!

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Haluatko tuoda oman ammattitaitosi inklusiiviseen varhaiskasvatukseen, jossa jokaisen lapsen vahvuudet nousevat esiin ja sinä olet mukana siinä työssä omalla osaamisellasi muiden ammattilaisten kanssa? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka. Tehtävänäsi on työskennellä yhdessä päiväkodin muun henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on, että voimme tukea jokaisen lapsen kehitystä ja oppimista hänen omassa päiväkotiryhmässään.

Kaudella 2020-2021 työskentelet Mainingin päiväkodissa, seuraavalla kaudella mahdollisesti jossain muussa Espoonlahden päiväkodissa.

Työpaikan nimi: Mainingin päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Tehtävässä edellytetään valmiutta työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa, lempeää ja arvostavaa suhtautumista kaikkiin lapsiin.

Arvostamme hyvää tilannetajua, tiimityötaitoja ja mukautumiskykyä erilaisiin tilanteisiin

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!