(Poistunut julkaisusta)

Erityisavustaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Erityisavustaja, Kiltakallion lastentalo

Työavain 3-167-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 19.02.2019 kello 15:45
Kiltakallion lastentalo , Lippurinn 3 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Espoon keskuksen alueella päiväkodin ryhmäavustajan tehtävät. Avustaja toimii keväällä Kiltakallion lastentalossa. Kiltakallion päiväkoti tarjoaa lapsille turvallisen ja monipuolisen kasvu- ja oppimisympäristön yhteistyössä muiden tukea antavien tahojen kanssa. Lapsi saa hyvät edellytykset yksilölliseen kehitykseen ja vuorovaikutukselliseen oppimiseen yhteisön jäsenenä. Tällä hetkellä päiväkodissamme on lapsiryhmiä alle 3-vuotiaille ja 3-5-vuotiaille lapsille sekä 6-vuotiaiden esiopetusryhmä. Tervetuloa mukaan Kiltakallion lastentalon porukkaan!


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1990,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
vs. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ikonen
050 594 6329
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Varhaiskasvatuksen opettaja Kirsi Loijas
046 877 1945