(Poistunut julkaisusta)

Erityisavustaja, Järvitorpan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen?
Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka.
Haluatko olla tuoda oman ammattitaitosi inklusiiviseen varhaiskasvatukseen, jossa jokaisen lapsen vahvuudet nousevat esiin ja sinä olet mukana siinä työssä omalla osaamisellasi muiden ammattilaisten kanssa? Tehtävänäsi on työskennellä yhdessä päiväkodin muun henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on, että voimme tukea jokaisen lapsen kehitystä ja oppimista hänen omassa päiväkotiryhmässään.

Kaudella 2020-2021 työskentelet Järvitorpan päiväkodissa, seuraavalla kaudella mahdollisesti jossain muussa Espoonlahden päiväkodissa.

Työpaikan nimi: Järvitorpan päiväkoti

Työaika: 38h15min /vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Tehtävässä edellytetään valmiutta työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa, lempeää ja arvostavaa suhtautumista kaikkiin lapsiin.

Arvostamme hyvää tilannetajua, tiimityötaitoja ja mukautumiskykyä erilaisiin tilanteisiin

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!