(Poistunut julkaisusta)

Erityisasumisen tuki, Lähihoitaja, vakinainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn Hoivakoti 1

Uusiniityntie 3, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.04.2019 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme ammattitaitoista ja aktiivista lähihoitajaa vakituiseen tehtävään vanhusten erityisasumisen yksikköön Malminiityn hoivakotiin 1.

Toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin, omaisten ja vapaaehtoisten kanssa. Teet hoitotyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden arki on aktiivista ja heidän toiveisiinsa perustuvaa.

Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Kehitämme jatkuvasti ikääntyneiden aktiivista hoiva-asumista näyttöön perustuen mm. hyödyntämällä RAI-arviointijärjestelmää ja tukemalla erilaisia opinnäytetöitä. Huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta ja yksikössä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sekä kaupungin henkilöstöedut.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: Aikaisempi kokemus vanhuspalveluista. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme että olet innokas oman työsi ja työyhteisön kehittäjä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2134,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 3-vuorotyö


Yhteystiedot:
Palveluasumisen esimies Selvarajan Päivi
050 3124828

paivi.selvarajan@vantaa.fi

Nina Lassus, puh. 050 3124827

nina.lassus@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.