Erityisasiantuntija
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2021

Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköömme Helsinkiin 

ERITYISASIANTUNTIJAA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. 

Tehtävänäsi on toimia pöly- ja kuitumaisten altisteiden asiantuntijana ja vastuuhenkilönä. Työssä tehdään ja kehitetään mm. IR-spektrometrisiä, röntgendiffraktiometrisiä, elektronimikroskooppisia ja gravimetrisiä analyysejä asiakkaiden sekä tutkimushankkeiden tarpeisiin.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta, kuten esim. epäorgaanisen tai analyyttisen kemian aloilta sekä lisäksi hyvää perehtyneisyyttä johonkin yllä mainituista pölyjen ja aerosolien analysointimenetelmistä. Edellytämme sinulta kokemusta analyysien validoinnista ja arvostamme kokemusta pölyanalytiikan asiantuntijatyöstä sekä akkreditoidusta palvelutoiminnasta ja asiakassuhteiden hoidosta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Lisäansioksi luetaan ruotsin sekä englannin kielen taito. Työ edellyttää oma-aloitteista asennetta työhön sekä käytännön kokemusta epäorgaanisesta analytiikasta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, laaja-alaista analyyttistä kokemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivisuutta, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä lounasetu. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää tunti työajastasi viikossa liikuntaan. 

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloliitteineen viimeistään 31.1.2022 osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja johtava asiantuntija Tapani Tuomi, puh. 030 474 2926, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538170
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki