(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Haemme Hyppäys digiin -yksikköömme Helsinkiin

ERITYISASIANTUNTIJAA

Etsimme erityisasiantuntijaa toistuvaiskyselyjen asiakkuusvastaavan tehtävään. Työhön kuuluu myös tukitehtäviä kyselyjen teknisessä toteutuksessa. Lisäksi erityisasiantuntija osallistuu digitalisaatioon työssä, työprosesseissa, osaamisessa ja tietojärjestelmissä pureutuvaan kehittämishankkeeseen.

Edellytämme osaamista asiakkuuksien hoidossa ja halua toimia asiakasrajapinnassa, ymmärrystä organisaatioiden kehittämisestä, konsultatiivista työotetta ja kehittämisorientaatiota. Arvostamme osaamista henkilöstö- ja/tai työhyvinvointikyselyiden hyödyntämisestä organisaation kehittämisessä ja kyselyjärjestelmien teknistä ymmärtämystä. Toivomme työhyvinvointiin liittyvien tekijöiden tuntemista, kokonaisvaltaista työhyvinvointikäsitystä sekä kiinnostusta työn digitalisoitumista ja työprosesseja kohtaan.

Tehtävä on määräaikainen 28.02.2022 saakka ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävässä koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etänä.

Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Päivi Husman (puh. 040 576 1314, tavoitettavissa ke 17.2. klo 10-14, to 18.2. klo 12-16 ja ti 23.2. klo 12-14).