(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Erityisasiantuntijaa

Tehtävänäsi on osallistua ESR -rahoitteiseen työkykyjohtamisen hankkeeseen sekä työkyky- ja työurapalveluiden kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Edellytämme aiempaa kokemusta työkykyyn ja työkykyjohtamiseen liittyvienhankkeiden, koulutusten tai konsultoinnin toteuttamisesta asiakkaille. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus asiakasrajapinnassa ja sidosryhmien kanssa toimimisesta sekä kehittämistyön fasilitoinnista. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoitumiskykyä ja kehittämissuuntautunutta työotetta. Sinulla on lisäksi soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden tai psykologian alalta. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti kykyjäsi asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2021.

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus sekä kattavat työsuhde-edut mm. liikunnan ja kulttuurielämysten tukeen.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, tarvittaessa jo ennen hakuajan päättymistä.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 15.3.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry  

Lisätietoja tehtävistä antaa ohjelmapäällikkö Minna Savinainen puh. 046 851 5867 (to 27.2.2020 klo 9-11 ja klo 12-14) ja vanhempi asiantuntija Irmeli Pehkonen puh. 040 708 3784 (ma 2.3. klo 9-11 ja to 5.3. klo 13-15).