(Poistunut julkaisusta)

ERITYISASIANTUNTIJA
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Strategian toteuttamista tukemaan etsimme nyt kestävän kehityksen ja vastuullisuuden 

ERITYISASIANTUNTIJAA   

viestintä ja yhteiskuntasuhteet –tiimiin.

Erityisasiantuntijana olet osa viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden osaavaa tiimiä ja toimit kiinteässä yhteistyössä Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutin (HELSUS) kanssa.

Tehtävästä:

Työssäsi erityisasiantuntijana koordinoit yliopiston kestävän kehitykseen ja vastuullisuuteen liittyvää työtä, kehität yhteistyötä, toimintatapoja ja viestintää eri toimijoiden välillä. Tehtävässä toimit vararehtorin työparina. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu edistää kestävyystieteiden ja –opetuksen vaikuttavuutta ja näkyvyyttä sekä yliopiston sisällä, että tärkeimpien sidosryhmien keskuudessa. Koordinoit kestävyys- ja vastuullisuustoimikuntien työryhmiä, luot työryhmille yhteiset toimintatavat ja raportoit tuloksista. Tehtävässä olet vastuussa Nordic University Association kestävyysteemasta Suomen yliopistojen Unifi ry:n puheenjohtajakaudella 2020 – 21.  Tehtävät sisältävä myös suunnittelua, selvitysten tekemistä, kokousten valmistelua ja sihteerinä toimimista

Sinusta: 

Olet kokenut kestävyyden- ja vastuullisuuden ammattilainen, jolla on ylempi korkeakoulututkinto. Suunnittelu- ja organisointitaidot ovat luontainen osa työtapojasi. Omaat hyvän käytännön tuntemuksen ympäristö- ja kestävyysraportointijärjestelmistä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen strategisiin tavoitteisiin tähtäävä osaaja. Tehtävän hoitamisessa tarvitset erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi sekä kohtuullista ruotsin kielen taitoa. Tutkijataustasta ja/tai tutkijamaailman tuntemuksesta on etua tehtävän hoidossa. 
 
Meistä: 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän yliopistolle - ja maailmalle - tärkeän asiakokonaisuuden parissa. Pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdessä maailman parhaimmista yliopistoista. Tukenasi sinulla on alan huippututkijat sekä muut ammattitaitoiset kollegat. 

Tämä on uusi tehtävä ja ainutlaatuinen mahdollisuus, missä pääset vaikuttamaan yliopistolle strategisesti tärkeässä teemassa.    

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 25.2.2020. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR –portaalissa. Tehtävä on kolmen vuoden määräaikainen. 
 
Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäjohtaja Taina Kyllönen, taina.kyllonen@helsinki.fi, puh. 02941 22175, soittoajat ovat 14.2. klo 11 – 12 ja 18.2. klo 13 – 15 ja yhteiskuntasuhteiden päällikkö Pia Dolivo, pia.dolivo@helsinki.fi, puh.  02941 40815.


TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI - YHDESSÄ!
#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni