(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme Tampereen yliopiston kirjastoon

Erityisasiantuntijaa 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tampereen yliopiston kirjasto on yliopiston kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen keskeinen infrastruktuuri. Kirjasto tukee yliopiston tutkimusta ja opetusta tarjoamalla laadukkaita ja korkeatasoisia tietoaineistoja sekä asiantuntijapalveluita. Erityisasiantuntijan tehtävä on esimiestehtävä ja se sijoittuu oppimisen tietopalvelut-palvelualueelle tiedonhankintataitojen opetus -tiimiin. Oppimisen tietopalvelut-yksikkö tarjoaa monikanavaista asiakaspalvelua, oppimisympäristöjä ja tiedonhankintataitojen opetusta opetuksen ja tutkimuksen tueksi.

Tehtävänkuvaus

Erityisasiantuntijan työnkuvasta merkittävän osan muodostaa kirjaston tiedonhankintataitojen opetuksen kehittäminen tukemaan kirjaston ja yliopiston muuttuvia tarpeita sekä kirjaston tiedonhankintataitojen opetus -tiimin esimiestehtävät. Kirjasto vastaa kaikesta opetussuunnitelmiin kuuluvista tiedonhankintataitojen opetuksesta Tampereen korkeakouluyhteisössä. Tiedonhankintataitojen koulutukset on integroitu kolmiportaisena osaksi muita opintoja. Tehtäviin kuuluu myös tutkijoille ja muulle korkeakouluyhteisölle annettavan tiedonhankintataitojen opastuksen ja neuvonnan kehittäminen ja koordinoiminen. 

Toiminta tapahtuu tiiviissä yhteistyössä korkeakouluyhteisön eri toimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu lisäksi integroituminen tehtäväalan kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja palveluihin.

Edellytykset

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja informaatiotutkimuksen aineopintoja tai vastaavia, pedagogisia opintoja ja opetuskokemusta, suunnittelu- ja kehittämistaitoa, esimieskokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Yliopisto on työympäristönä monikulttuurinen, joten edellytyksenä ovat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.

Yliopiston toimintaympäristön sekä tieteellisen kirjaston tuntemus ovat myös eduksi. Arvostamme positiivista asennetta, aloitteellisuutta ja viestintä- sekä yhteistyötaitoja. Erityisesti toivomme, että sinulla on halu oppia uutta, kehittää toimintaa ja innovoida uusia opetukseen liittyviä palveluita ja kehittää nykyisiä.

Tarjoamme

Mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja idearikkaassa työyhteisössä. Toimintamme on ketterää ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutoimintaamme asiakaslähtöisesti. Työympäristömme on uusi ja moderni.

Tehtävä tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla aktiivisesti kehittämässä ja uudistamassa kirjaston tulevaisuuden palveluita Tampereen korkeakouluyhteisössä.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa joustavat työskentelymahdollisuudet, hyvä työterveyshuolto sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhteen aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Erityisasiantuntijan tehtävä asettuu vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tiedustelut

Päällikkö, oppimisen tietopalvelut, Suvipäivi Pöytälaakso-Koistinen, suvipaivi.poytalaakso-koistinen@tuni.fi, 040 1904253 (varmimmin tavoitettavissa ke 5.2. klo 13-14 ja ke 12.2. klo 10-11.)

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 17.2.2020 klo 23.59.