(Poistunut julkaisusta)

ERITYISASIANTUNTIJA
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018
Luonnonvarakeskus (Luke) on noin 1300 hengen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tehtävämme on tutkimuksen keinoin edistää uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntävien yritysten ja elinkeinotoiminnan kestävyyttä, kannattavuutta ja kilpailukykyä. Luonnonvarakeskuksen tavoite on olla merkittävä ja tunnettu biotalouden tutkimusorganisaatio Euroopassa. Lukella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen.

Lukelaisena pääset tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja toimia osana asiantuntevaa tiimiä. Lisätietoja: Luonnonvarakeskus

Haemme organisaatioomme kolmea

OHJELMOINTITAITOISTA ERITYISASIANTUNTIJAA (JAVA)

vakituiseen tehtävään. Työpaikan sijainti voi olla Helsinki, Turku ja Jokioinen, myös muut toimipaikat ovat mahdollisia. Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat erityisesti tutkimus- ja viranomaistehtäviä tukevien tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotehtävät. Erityisasiantuntija tulee työskentelemään yhdessä muiden IT-asiantuntijoiden, tutkimusryhmien, biotalouden eri alojen asiantuntijoiden sekä ulkoisten IT-kumppanien kanssa digitalisointiin liittyvissä projekteissa ja kehityshankkeissa. Tutkimustiedon käsittelyyn liittyy usein matematiikkaa ja tilastotiedettä hyödyntäviä malleja, jotka toteutetaan osaksi tietojärjestelmiä. 

Tarjoamme joustavat työajat, modernin työskentely-ympäristön ja etätyömahdollisuuden. Saat tilaisuuden kehittää osaamistasi ja työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä. Projektimme ovat vaihtelevia, mielenkiintoisia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia.

Toivomme Sinulta:

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai käytännön kokemusta vaativista IT-kehityshankkeista sekä projektien vetovastuullisena että muussa roolissa, näyttöjä käytännön ohjelmointiosaamisesta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, kykyä työskennellä monialaisissa ryhmissä, oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisukykyä. 

Aikaisempi osaaminen, kokemus ja työskentely seuraavien työmenetelmien, tietokantojen, ohjelmointikielten ja työvälineiden kanssa katsotaan eduksi: ketterä ohjelmistokehitys, ohjelmistokehityksen suunnittelumallit, Java, Spring-sovelluskehys, JavaScript, TypeScript, R-ohjelmointikieli, Angular, Node.js, OpenLayers, Git, HTML, CSS, tietokannat (erityisesti PostgreSQL) ja PostGis.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 14.1.2019 klo 16 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta. Linkki vie Luken omaan rekrytointijärjestelmään, jonka kautta käsittelemme hakemukset.

Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia