(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija
Valtiovarainministeriö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Valtiovarainministeriössä on haettavana

erityisasiantuntijan

määräaikainen virkasuhde ajalle 1.10.2018 - 31.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhde on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu JulkICT-osastolle. Erityisasiantuntija työskentelee Palveluiden ja turvallisuuden ohjaus-yksikössä.

Valtiovarainministeriössä (VM) teet merkityksellistä asiantuntijatyötä julkishallinnon näköalapaikalla. Valtiovarainministeriö on talouden, julkisen hallinnon ja toimintatapojen vahva uudistaja, ohjaaja ja toimintaedellytysten luoja. Laaja toimialueemme ja kansainväliset verkostomme tarjoavat uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme ihmisiä, joita yhdistää halu kehittyä, kyky luoda uutta sekä tahto menestyä tulevaisuuden haasteissa. Meidät tunnetaan osaamisesta.

Erityisasiantuntijana tehtäviisi sisältyy valtiovarainministeriön vastuulle kuuluvat tietoturvallisuuden ohjaukseen liittyvät tehtävät. Pääasiallisena tehtävänäsi on kehittää julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden kokonaisohjausta sekä ohjata Väestörekisterikeskuksen tuottamien digitaalisen turvallisuuden kehittämistä koskevia asiantuntijapalveluita. Lisäksi tehtävänäsi on vaikuttaa aihealueen kansainvälisessä yhteistyössä esimerkiksi EU:n ja OECD:n alaisissa yhteistyöryhmissä.

Onnistuaksesi tehtävän hoidossa sinulla tulisi olla soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta tietoturvallisuuden vaativista asiantuntijatehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta tietoturvallisuuden ohjaustehtävistä, strategian jalkauttamisesta sekä verkostojen ohjauksesta. Kyberturvallisuusstrategian sekä yhteiskunnan turvallisuusstrategian tunteminen auttaa sinua tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa samoin kuin hyvät sidosryhmätyö- ja viestintätaidot sekä vuorovaikutustaidot. Erinomaisen suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taidon lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Lue lisää tehtävästä ja katso valtiovarainministeriön tarkemmat toiveet hakijoille sekä hakuohjeet sivustolta Valtiolle.fi (Haku ID 28-764-2018). Alla oleva linkki vie suoraan ilmoitukseen. Hae viimeistään 23.8.2018!