(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, yrittäjyys ja innovaatiotoiminta
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Savoniaan vahvaa liiketoiminnan ammattilaista, erityisasiantuntijuusalueena yrittäjyys, innovaatiotoiminta ja yrityskehittäminen. Olet etsimämme osaaja, jos haluat vaikuttaa yritysten ja yrittäjyyden kehittymiseen ja samalla kehittää itseäsi, Savoniaa ja Pohjois-Savon maakuntaa. Tehtäväsi integroituu osaksi Savilahden innovaatioekosysteemiä ja Business Center Pohjois-Savoa.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme monimuotoista yhteistyötä työelämän kanssa. Toimimme moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa.

Työn kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat
- korkeakouluyrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan edistäminen
- monipuolinen tutkimus- ja innovaatiotoiminta
- osallistuminen opetukseen ja ohjaukseen
- osallistuminen Savonian liiketoimintaan

Odotamme sinulta
- soveltuvaa, vähintään ylempää korkeakoulututkintoa
- liiketoiminnan, innovaatiotoiminnan ja/tai yrityskehittämisen työkokemusta
- soveltava tutkimus- ja kehitystoiminnan osaamista
- sujuvaan englannin kielen taitoa ja valmiuksia kansainväliseen toimintaan

Arvostamme vahvaa käytännön liiketoimintaosaamista sekä kokemusta yrittäjyys- ja innovaatiotoiminnassa korkeakouluympäristössä. Jatkotutkinto on eduksi.
 
Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja yhteydet alan yrityksiin sekä intoa ja rohkeutta kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.

Työ alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti 31.3.2020 saakka ja 1.4.2020 lukien Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen, mukaisesti.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa.

Lisäksi lähetä max. 2 min pituinen vapaamuotoinen esittelyvideo itsestäsi, jossa tuot ilmi vahvuutesi ja osaamisesi hakemuksessa kuvattuihin työtehtäviin nähden sekä perustelut, miksi sinä olisit paras valinta tehtävään. Videon voit toimittaa Antti Iiren sähköpostiin.