(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, yrittäjyys- ja innovaatiotoiminta
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme monipuolista liiketoiminnan, yrittäjyyden, innovaatiotoiminnan ja yrityskehittämisen ammattilaista, joka haluaa vaikuttaa yritysten ja yrittäjyyden kehittymiseen ja samalla kehittää itseään, Savoniaa ja maakuntaa. Arvostamme yrityskehittämisen monipuolista käytännön kokemusta, yrittäjyystaustaa sekä kokemusta ja näkemystä yrittäjyys- ja innovaatio-opetuksesta korkeakouluympäristössä.

Työtehtäväsi integroituu osaksi Savilahden innovaatioekosysteemiä ja Business Center Pohjois-Savoa. Tehtäviisi kuuluvat monipuolinen yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan tuki ja niihin liittyvien prosessien kehittäminen, korkeakouluyrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan edistäminen sekä opetus, ohjaus ja opetuksen kehittäminen, osallistuminen asiantuntijuusalueellasi tutkimus- ja kehitystyöhön sekä osallistuminen Savonian liiketoimintaan. Lisäksi työ edellyttää valmiuksia toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja aktiivista yhteistyötä työelämän verkostoissa. Opetus voi olla suomen- ja englanninkielistä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa. Toimimme moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa. 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on vahvat verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot, kyky hoitaa joustavasti tehtävää, koet mielekkyyttä työssäsi tuloksellisuudesta ja yhteistyö on toimintasi ytimessä. Arvostamme, jos motivoidut haasteista ja sinulla on vahva kehittämisorientaatio.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa vähintään ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa liiketoiminnan, innovaatiotoiminnan ja yrityskehittäminen työkokemusta (vähintään 3 vuotta), arvostamme jatkotutkintoa
  • Näyttöä monimuotoisen pedagogiikan käyttämisestä yrittäjyyden edistämisessä
  • Vahvoja yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.