Erityisasiantuntija, VOC-analytiikka
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköön Helsinkiin 

VOC-ANALYTIIKAN ERITYISASIANTUNTIJAA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Lisäksi meillä on Rakennustiedon valtuutus suorittaa M1-luokituksen vaatimia laboratoriotestauksia. 

Tehtävänäsi on toimia haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC-yhdisteiden) analytiikan (sisäilma-, materiaaliemissio- ja työhygieeniset näytteet, rikkiyhdisteet) asiantuntijana ja laatuvastuuhenkilönä sekä suorittaa ja kehittää analyysejä palvelu- ja tutkimushankkeissa. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelua, esiintymistä alan tapahtumissa ja Työterveyslaitoksen edustamista sisäilma-analytiikkaan liittyvissä työryhmissä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa kemian alalta sekä hyvää perehtyneisyyttä ja kokemusta ilmanäytteiden tutkimusmenetelmistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan hyvä ruotsin ja englannin kielen taito sekä työympäristölaboratorion muiden kemiallisen analytiikan alojen tuntemus.

Toivomme sinulta kokemusta asiantuntijatyöstä sekä akkreditoidusta palvelutoiminnasta ja asiakassuhteiden hoidosta. Työ edellyttää oma-aloitteista asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Ajoittain hektisen työtahdin vuoksi toivomme sinulta ripeyttä, joustavuutta ja organisointikykyä. Arvostamme sinussa asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivisuutta ja tieteellisen kirjoittamisen taitoa. Innokkaan ja sitoutuneen työskentelyotteesi sekä oppimishalusi ansiosta sopeudut erinomaisesti työyhteisöömme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi ovat joustavat työaikaliukumat sekä kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Työsuhteesi alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen? Täytä hakemuksesi viimeistään 21.3.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön johtaja, Sirpa Pennanen (puh. 030 474 7234, sirpa.pennanen@ttl.fi) ja tuotepäällikkö, Evgeny Parshintsev (puh. 030 474 2198, evgeny.parshintsev@ttl.fi).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot