Tietoa tehtävästä
Etsimme nyt erityisesti monitieteiseen toimintaympäristöön harjaantunutta, viestinnän- ja vuorovaikutuksen opetuksen sekä tieteellisen viestinnän erityisasiantuntijaa Tampereen yliopiston yhteiseen tutkijakouluun. Tutkijakoulumme (2011-) on tutkimuksen vararehtorin alaisuudessa toimiva, koko yliopiston kattava tutkijakoulutuksen asiantuntijaelin. Sen henkilökuntaan kuuluvat tutkimusjohtaja, viestinnän erityisasiantuntija, tutkimusmenetelmien asiantuntija, kurssihallinnan asiantuntija sekä filosofian oppiaineessa toimiva tutkimusetiikan yliopistonlehtori. Tampereen yliopiston tutkimusstrategian mukaisesti tavoitteenamme on tarjota laadukasta tutkijakoulutusta yliopistomme kaikkien tiedekuntien väitöskirjatutkijoille.
Tutkijakoulu toimii yhteistyössä tiedekuntien, niiden tohtoriohjelmien, palvelujen, ja muiden keskeisten yliopistotoimijoiden kanssa tukeakseen laadukasta tutkija- ja tohtorikoulutusta ja valmistuvien tohtoreiden laaja-alaista osaamista ja työllistymistä. Olemme mukana rakentamassa parasta mahdollista tutkimus- ja opiskeluympäristöä yliopistomme noin 2700 väitöskirjatutkijalle. Tutkijakoulun kursseilla sekä muissa monitieteisissä tapahtumissa tuomme eri tieteenalojen tutkijat yhteen, tuemme ajantasaisten tutkijataitojen tunnistamista ja kehittymistä sekä kansainvälisyyttä ja yleistä hyvinvointia. Tutkijakoulu on kansainvälisesti hyvin verkottunut ja mukana tutkijantaitoihin keskittyvissä yhteistyöelimissä. Lisätietoa tutkijakoulusta ja tutkijakoulun opetussuunnitelmasta saat linkkien takaa.
Tehtävänkuvaus
Tarjoamme tutkijakoulutuksen kehittämisestä sekä viestintä- ja opetustehtävistä vankan asiantuntemuksen omaavalle henkilölle monipuolisen työnkuvan, joka sisältää mm. seuraavia tehtäviä:
tutkijakoulun kurssisuunnittelu sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojen käytännön kurssien opetus ja toteutus suomeksi ja englanniksi
tutkijakoulun toiminnan ja koulutuksen suunnittelu yhdessä tiimimme kanssa
avoimien, digitaalisuutta hyödyntävien oppimisympäristöjen hyödyntäminen
tutkijakoulun viestintätehtävät
muut erikseen määritettävät tutkijakoulun tehtävät
Edellytykset
Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
soveltuvaa tohtorintutkintoa
vankkaa kokemusta tiedeviestinnän ja vuorovaikutustaitojen koulutus- ja opetustehtävistä
sujuvia kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
hyvää yhteistyö-, koordinaatio- ja neuvotteluosaamista
erinomaista opetustaitoa sekä suomeksi että englanniksi
kokemusta digitaalisten välineiden käyttöönotosta ja verkko-oppimisympäristöistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja
Arvostamme kokemusta ja näkemystä tohtorikoulutuksen kokonaisuudesta, laajemmin tutkijan vuorovaikutus- ja viestintätaidoista sekä niiden tukemisesta. Työnkuva muokkautuu ja täsmentyy valittavan henkilön osaamisen pohjalta ja tehtävään valittavalla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvan muodostumiseen.
Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.
Tarjoamme
mahdollisuuden työskennellä korkeatasoisen ja osaavan tiimin jäsenenä
monipuolisen näköalapaikan koko yliopiston tohtori- ja tutkijakoulutuksen kenttään
toimintaympäristön, joka rakentuu sekä kansalliselle että kansainväliselle yhteistyölle
hyvät mahdollisuudet omaan ammatilliseen kehittymiseen.
Työssä sinua tukevat esihenkilön lisäksi ammattitaitoiset kollegat. Työskentelemme ja koulutamme etänä ja Tampereen kolmella kampuksella, joissa käytettävissä ovat edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös mm. liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointietu (Smartum), kattavat työterveyshuollon palvelut sekä "tunti työajasta liikuntaan" -etu.
Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tervetuloa dynaamiseen työyhteisöömme luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan yliopistomme ja yhteisen kulttuurin kehittymiseen.
Tehtävä täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan työsopimuslain mukaista 6 kk koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä sijoittuu alustavasti muun henkilöstön vaativuustasolle 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.
Hakuohjeet
Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy 6.10.2024 klo 23.59.
Liitä hakemukseesi:
ansioluettelo Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti
opetusportfolio (oheista mallia soveltaen)
julkaisuluettelo Suomen Akatemian ohjeiden mukaisesti
motivaatiokirje, jossa kerrot, miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja miksi olisit hyvä valinta tehtävään
Hakuajan päätyttyä lähetämme Laura-järjestelmän kautta tehtävään parhaiten soveltuville videotehtävän. Videotehtävän perusteella jatkoon valituille lähetämme vielä ennakkotehtävän ja kutsut haastatteluun hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Haastattelut toteutetaan viikolla 44.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimusjohtaja Pirjo Nikander, Tutkijakoulu, (pirjo.nikander@tuni.fi, 040 190 1373).
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 6.10.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.
Lisätietoja: Tutkimusjohtaja Pirjo Nikander, Tutkijakoulu, (pirjo.nikander@tuni.fi, 040 190 1373)