(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelma, Mielenterveys- ja päihdepalvelut -projekti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Talous- ja hallintopalvelut

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2022

Tule kehittämään kanssamme asukkaiden eduksi tulevaisuuden Vantaa-Kerava sote-keskus-ohjelmaa. Haemme erityisasiantuntijaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämistehtäviin.

Vantaan ja Keravan kaupungit tekevät yhteistyössä Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusta ( Sote-keskus ) sekä rakenneuudistusta osana kansallista valmistelua. Hanke toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriöltä saatavalla valtionrahoituksella. Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveydenhuollon toimialoilla työskentelee yhteensä lähes 3 500 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Tulevaisuuden Sote-keskus hankkeessa luodaan uutta ja kehitetään tulevaisuuden toimintamalleja sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä valmistaudutaan nyt valmistelussa olevaan kansallisen tason sote-uudistukseen. Hankkeen tavoitteena on yhteisen vaikuttavuusperusteisen kulttuurin ja toimintamallin rakentaminen Vantaa-Keravan Sosiaali- ja terveyspalveluihin. Kehittämistyöhön tullaan osallistamaan monialaisten toimijoiden lisäksi myös alueen asukkaita ja muita alueen toimijoita (esim. järjestötoimijat). Hankkeita ohjaa Vantaan ja Keravan johto ja hanke toimii Vantaan ja Keravan sote-johdon alaisuudessa.  

Lisätietoa hankkeista löydät sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta.

Haemme ERITYISASIANTUNTIJAA kehittämään Vantaan ja Keravan mielenterveys- ja päihdepalveluita osana Vantaa-Kerava Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelmaa. Haemme ennakkoluulotonta, innovatiivista sote-alan ammattilaista, joilla on projektityön osaamista.

Keskeisiä tehtäväsisältöjä ovat: 

  • Vastaat yhdessä projektipäällikön kanssa mielenterveys- ja päihdepalvelut-projektin suunnittelusta, valmistelun etenemisestä, pilottien läpiviennistä  ja verkostoidut Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä HUSsin toimintoihin.
  • Vastaat yhdessä projketipäällikön kanssa Keravan ja Vantaan sosiaali- ja terveystoimen vastuulla olevien valmistelutehtävien esittelystä kummankin kaupungin kaupunginjohtajille, sosiaali- ja terveystoimialojen apulaiskaupunginjohtajille, toimialojen johtoryhmille ja tarvittaessa muille kaupungin yhteistyöryhmille ja luottamushenkilöelimille.
  • Raportoit hankepäällikölle projektin etenemisestä.

Erityisasiantuntijan tehtävät edellyttävät vahvaa vuorovaikutteista sidosryhmäyhteistyön hallintaa sekä sisäisten ja ulkoisten sote verkostojen laaja-alaista tuntemusta. Lisäksi tehtävät edellyttävät projektityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiedon tuottamiseen ja analysoimiseen.

Erityisasiantuntijan eduksi luetaan kokemus ja asiantuntemus sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepalveluista. Kehittämisprojektin tavoitteena on mm. mielenterveys- ja päihdepalveluiden saatavuuden ja varhaisen tunnistamisen tehostaminen kaiken ikäisten peruspalveluissa sekä käytössä olevien toimintamallien käytön vahvistaminen. 

Rekrytoinnissa käytämme videohaastattelua, jotka toteutetaan viikolla 4  ja henkilökohtaiset haastattelut pidetään viikolla 4-5.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • Verkostyötaitoja sekä sisäisten ja ulkoisten soteverkostojen laaja-alaista tuntemusta
  • Vahvoja projektityötaitoja, kykyä asettaa tavoitteita, seurata toteutumista, analysoida tietoja ja järjestellä aikatauluja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3578,89 /kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min / vko

Yhteystiedot:

Hankepäällikkö Marja Veikkolainen

040 5939 201

marja.veikkolainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 15.1. klo 8-12 tai 19.1. klo 13-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.