(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, toimialajohtajan tuki
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Erityisasiantuntija, toimialajohtajan tuki

Työavain 3-1731-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 21.10.2019 kello 15:45
Päätöksenteon tuki -yksikkö , Kamreerintie 3 B 02770 Espoo
Sivistystoimi, Toimialan esikunta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Espoon sivistystoimen esikunta tukee toimialan ja tulosyksiköiden johtoa onnistumaan työssään. Toimit monipuolisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä. Erityisesti työsi kohdistuu toimialajohtajan tukeen hallinnon tehtävissä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään tehtävää omien vahvuuksien ja vastuualueiden osalta. Teet tiivistä yhteistyötä toimialajohtajan sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden sekä asiantuntijoiden ja kaupungin tukitoimintojen kanssa. Tehtävässä koordinoit ja osaltasi vastaat toimialajohtajan - kansallisista ja kansainvälisistä tapaamisista ja tapahtumajärjestelyistä - valtionosuuksiin ja -avustuksiin liittyvissä asiantuntijatehtävistä - päivittäisistä hallinnon järjestelyistä ja sisäisestä viestinnästä Osallistut toimialajohtajan erilaisiin yhteistyöryhmiin. Toimit toimielinvalmistelun asiantuntijaresurssina ja lautakunnan sihteerin tehtävissä. Tarjoamme näköalapaikan sivistystoimen esikunnassa, mahdollisuuden oppia ja hyvät koulutusedut.


Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään : - positiivista asennetta ja aktiivista työotetta - hyvää kielitaitoa - järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä - organisointitaitoja ja kykyä hallita kokonaisuuksia sekä pitää montaa asiaa liikkeellä samanaikaisesti - palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja viestintätaitoja - viihdyt tehtävässä, joka on vaihteleva, mutta johon kuuluu myös rutiinitehtäviä - hallitset hyvin IT-taidot (Office-ohjelmat ja erilaiset sähköiset työkalut)


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3636,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja yli 280 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Hallintopäällikkö Tiina Pesonen
050 527 4833
tiina.pesonen@espoo.fi
3.-15.10.2019 klo 13-14

Lakimies Virpi Leino
046 877 1846
17.-21.10.2019 klo 13-14