(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, tilastotiede
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020
Haemme ensisijaisesti Turun tai Kuopion toimipisteeseen TILASTOTIETEEN ERITYISASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eritysasiantuntija toteuttaa aineiston tilastollisia analyysejä, kehittää aineiston keruun ja hallinnan toimintatapoja ja osallistuu aineistoa hyödyntävään korkeatasoiseen tieteelliseen tutkimukseen.

Tehtävän hoito edellyttää vahvaa tilastotieteen menetelmäosaamista; kokemusta tutkimusasetelmien suunnittelusta, tilastotieteen menetelmien valinnasta ja soveltamisesta, laajojen tietoaineistojen hallinnasta, sekä osaamista tietoaineistojen analysoinnista ja ohjelmallisesta käsittelystä yleisesti käytetyillä ohjelmointikielillä, kuten R tai SAS. 

Aikaisempi kokemus korkeatasoisesta tieteellisestä tutkimuksesta sekä monitieteisestä tutkimusyhteistyöstä on välttämätöntä. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä kehittävää otetta työhön. Kansainvälisen tutkimusyhteistyön kieli on englanti.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, innostavan ja kannustavan työyhteisön tuen sekä näköalapaikan kansallisesti ja kansainvälisesti arvostetussa tutkimuksessa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus 7.5.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antavat johtava asiantuntija Jaana Laitinen, puhelin 046 851 4426 tai tuotepäällikkö Jouni Sipponen, puhelin 043 824 3075. Työsuhteeseen liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten johtaja Mikko Mäkipää, puhelin 043 825 6348. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ttl.fi. Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla tai soittopyyntönä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ansioluetteloliitteineen viimeistään 25.5.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.