Erityisasiantuntija, tietosuoja
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme Operatiivinen tuki -yksikköömme

ERITYISASIANTUNTIJAA

Erityisasiantuntijana osallistut tietosuojan toteuttamiseen mukaan lukien neuvonta, rekisteröityjen pyynnöt, tietoturvaloukkaukset ja tietolupien käsittely sekä tietosuojan kehittämiseen yhteistyössä tietosuojavastaavan kanssa. Tehtävä edellyttää laajaa ymmärrystä tietosuojan edellytyksistä sekä uuden tiedon, lakien ja asetusten soveltamista vaatimuksenmukaisuuden täyttämiseksi. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja olet perehtynyt tietosuoja- ja julkisuuslainsäädäntöön, henkilötietojen käsittelyyn sekä alan käytäntöihin ja ratkaisuihin. Sinulla on vähintään 3 vuoden käytännön työkokemus vastaavista tehtävistä. 

Katsomme eduksi perehtyneisyyden tutkimuksen toimintaympäristöön, tutkimusaineistojen käsittelyyn ja avoimen tieteen vaatimuksiin sekä asian- tai dokumentinhallintajärjestelmän käyttökokemuksen. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti vastuuta kantaen ja taitoa toimia verkostoissa osaamistasi jakaen ja kehittäen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointiasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita millä tahansa toimipisteistämme. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluettelosi kera viimeistään 16.5.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kirsi Ahola (kirsi.ahola@ttl.fi, 040 561 5692). Puhelimitse arkipäivisin klo 8-9 ja 16-17.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446705
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Kuopio, Helsinki