Erityisasiantuntija, tietosuoja

Laurea
Tietoa tehtävästä

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

Erityisasiantuntija, tietosuoja

määräaikaiseen tehtävään 31.12.2023 asti. Erityisasiantuntijan tehtävänä on toimia tietosuojan asiantuntijana Smart and Healthy Ageing through People Engaging in Supportive Systems (SHAPES) -hankkeessa (https://shapes2020.eu/). Lisäksi tehtävään kuuluu opetustehtäviä juridiikkaan liittyvillä opintojaksoilla.

Odotamme hakijalta laajojen tietosuoja-asiakokonaisuuksien sekä GDPR:n ja sen soveltamiskäytäntöjen perusteellista hallintaa, mielellään hyvinvointialan digitaalisissa palveluekosysteemeissä. Oikeustieteen maisterin tai muu soveltuva koulutus sertifioidun tietosuojaosaamisen muodossa (CIPP/E, CIPM, CIPT) antaa parhaat edellytykset tehtävään.

Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi on tuntemus seuraavilta alueilta: digitaalisten palveluiden lainsäädäntö (EU:ssa), data management, data governance, tekoälyn etiikka ja kyberturvallisuus. Pedagoginen pätevyys, opetus- ja TKI-kokemus ja jatkotutkinto luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön nopeasti kehittyvän ylemmän ammattikorkeakoulun (YAMK) ja digitaalisen opetuksen yksikössä, jossa on aktiivista TKI-toimintaa. Lisäksi tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Tehtävän toimipaikka on sopimuksen mukaan joko Laurean Tikkurilan tai Leppävaaran kampus. Tehtävä on kokoaikainen, 36,25 h /vko. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Sari Sarlio-Siintola (+358 40 513 9118) keskiviikkoisin 15-16 ja TKI-päällikkö Pia Saari (+358 40 194 9932) tiistaisin 15-16.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen palkkatoiveen kera 25.4.2021 mennessä.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (09) 8868 7150
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta