(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija (tietojärjestelmät)
Opetushallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Organisaation esittely

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla.

Tehtävän kuvaus

Valtionosuudet -yksikkö huolehtii opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuusjärjestelmän ylläpito- ja kehittämistehtävistä. Haettavana olevan erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat valtionosuusrahoituksen määräytymistä varten tarvittavien tietojen kokoaminen ja analysointi sekä rahoituksen laskenta ja maksatuksen edellyttämien tietojen tuottaminen. Tehtävään sisältyy myös tietojen raportointia, erilaisten tietohakujen suorittamista sekä valtionosuusjärjestelmän kehittämistehtäviä.

Hakijalta odotamme

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai ylempää korkeakoulututkintoa sekä tietojärjestelmä- ja tietokantaosaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, oman työn priorisointi- ja organisointikykyä, vastuullista ja tarkkaa otetta työhön sekä kiinnostusta uuden tiedon jatkuvaan omaksumiseen. Lisäksi kokemus tietojärjestelmiin ja tietokantoihin liittyvistä kehittämistehtävistä antaa hyvän pohjan osallistua Opetushallituksessa valtionosuusjärjestelmän kehittämistehtäviin.

Katsomme eduksi vahvan Excel-osaamisen ja SQL-kielen hallinnan, WWW-tekniikoiden perusteiden hallinnan, järjestelmäintegraatioihin liittyvän osaamisen ja kokemuksen, SAS/Windows/Linux -ympäristöjen ja JSON-rajapinnan tuntemuksen. Lisäksi eduksi katsotaan opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslainsäädännön tai kuntien valtionosuuslain tuntemus.

Työssä tarvittava kielitaito

Kotimaisten kielten lisäksi tehtävän hoidossa eduksi on hyvä englannin kielen taito.

Tehtävän tiedot

Tehtävä sijoittuu Opetushallituksen Tampereen yliopistolla sijaitsevaan toimipisteeseen.

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 20.6.2018 16:15

ID: 29-176-2018

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Opetushallituksen kirjaamo
PL 380
00531 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkka määräytyy aiemmin hankitun osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Palvelussuhteen alussa se on 3500-3800 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja tehtävästä

Antti Markkanen
kouluneuvos, yksikön päällikkö
029 533 1423
antti.markkanen@oph.fi

Kaija Mäkelä
sovellussuunnittelija
029 533 1610
kaija.makela@oph.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tarjolla on mielenkiintoinen ja vastuullinen tehtävä osaavien ja paljon kokemusta omaavien kollegojen kanssa, oma työhuone sekä valtion henkilöstön lomaedut ja työterveyshuolto Tampereella.

Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja: Opetushallitus