(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, tietojärjestelmät / Luonnonvarakeskus LUKE, Turku / Oulu / Jokioinen / Joensuu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Organisaation esittely

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin salliessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Tehtävän kuvaus

Haemme tietokanta-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen IT- ja digitaaliset -ratkaisut palveluryhmään, joka on 30 IT-ammattilaisen yksikkö Luonnonvarakeskuksessa.

Tehtäviisi kuuluu SQL-ympäristömme ja tietokantojemme ylläpito, integraatiot ja tietokanta-arkkitehtuurin kehitys sekä digikehityksemme tukeminen tietokanta-asioissa. Osallistut Luonnonvarakeskuksen ydintiedon hallintaan (MasterData), tutkimustiedon tietoaltaan ja palvelukohtaisten operatiivisten tietokantojen suunnitteluun, mallinnukseen ja toteuttamiseen.

Tarjoamme rennon työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi hyvässä tiimissä. Uskomme tiimityön ja positiivisen asenteen tuottavan parhaan lopputuloksen. Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakijalta odotamme

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää käytännössä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim.
tietojenkäsittelytieteen FM, DI tai IT-tradenomi) tai työtehtävissä osoitettua kokemusta vastaavista tehtävistä. Opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat voidaan huomioida tehtävää täytettäessä.

Odotamme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta ja erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa

  • Tietokantamallinnus- ja toteutusosaaminen (PostgreSQL, PL/SQL)
  • Tietovarastointimenetelmien ja -arkkitehtuuriratkaisujen osaaminen
  • Kyky määritellä ja dokumentoida ratkaisut suomeksi ja englanniksi
  • Ohjelmistokehitysosaaminen (esim. ketterät menetelmät, DevOps, DataOps)
  • ETL-osaaminen

Luemme eduksi

  • Big Data- ja pilvipalveluteknologioiden tuntemus 
  • BI-raportointiohjelmistojen tuntemus (Qlik)
  • Paikkatietoteknologioiden tuntemus
  • Palvelinalustaratkaisujen tuntemus (Linux, Windows, virtualisointiratkaisut)

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 11.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 15.4.2020 16:00
ID: 30-207-2020

Sähköiset hakemukset 

Hae tehtävää sähköisesti Valtiolle.fi -sivuston kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki
Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä sijoittuu Luonnonvarakeskuksen palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 8-9, joissa tehtäväkohtainen palkanosa on 3131,07-3540,52 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa, joka voi olla enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat Digijohtaja Topi Hanhela (tavoitettavissa 2.4. klo 9-10 ja 8.4. klo 10-11), puh. +358405180792 sekä MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikangas, puh. +35820 7469 456.

Työpaikan tiedot

Luonnonvarakeskus
Itäinen pitkäkatu 4 A 7 krs
20520 Turku
tai
Luonnonvarakeskus
Paavo Havaksen tie 3
90014 Oulun yliopisto
tai
Luonnonvarakeskus
Tietotie 4
31600 Jokioinen
tai
Luonnonvarakeskus
Yliopistokatu 6 b
80100 Joensuu

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Lisätietoja: Luonnonvarakeskus.fi

Koeaika on 6 kuukautta.