(Poistunut julkaisusta)

ERITYISASIANTUNTIJA, RAKENNUTTAMINEN
Loiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme vahvan kokemuksen omaavaa erityisasiantuntijaa koordinoimaan Loisteen sähköasemien ja alueverkkojen suunnittelu- ja rakennuttamistyötä yhdessä asiantuntijoidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Loisteen ja sen asiakkaiden sähkön alue- ja jakeluverkkoja. Tehtäviisi kuuluu toimia alueverkko- ja sähköasemahankkeiden sekä verkostokomponenttien hankintaprojektien asiantuntijana. Vastaat kustannustehokkaiden alueverkon suunnittelu- ja rakennuttamiskäytäntöjen kehittämisestä. Osallistut myös omalta osaltasi Loisteen alue- ja jakeluverkon pitkän tähtäimen kehittämiseen ja tavoiteverkkosuunnitteluun.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) sekä laaja-alaista työkokemusta alueverkon ja sähköasemien suunnittelusta sekä rakentamisesta ja käyttöönotosta.  Edellytämme sähkön suurjännitelaitteiden, turvallisuusmääräysten ja alan standardien hyvää tuntemusta sekä verkostoautomaation ja suojaustekniikan osaamista. Alueverkon mekaanisen mitoituksen tuntemus sekä kokemus tuulivoimapuistojen sähköverkon rakennushankkeista katsotaan eduksesi. Osaamisesi projektinhallinnasta ja hankintamenettelyistä tukevat myös työssä menestymistäsi. 

Olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen. Toimit luontevasti alueverkon asiakkuus- ja kumppaniverkostossamme sekä suomeksi että englanniksi. Haluat kehittyä Loisteen ja Suomen parhaaksi alueverkon ja sähköasemien asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanissa, Rovaniemellä, Espoossa ja Oulussa, meillä on myös nykyaikaiset etätyöskentelymahdollisuudet. Tehtävä sisältää matkustamista erityisesti Kainuun ja Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisteen Esko Ainasoja, 050 412 7460 / esko.ainasoja@loiste.fi tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.