Erityisasiantuntija, rakennetun ympäristön rekisteri ja tietoalusta
Ympäristöministeriö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Keitä me olemme?

Ympäristöministeriö on johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Toimialamme kattaa ympäristönsuojelun, alueiden käytön, luonnonsuojelun sekä asumisen ja rakentamisen.

Ympäristöministeriöläiset tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, arvojen mukaisesta työstä sekä halusta kehittyä ja kasvattaa osaamista haasteellisten tehtävien parissa. Toimimme monialaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Panostamme työympäristömme viihtyvyyteen, joustaviin työtapoihin ja kannustamme toisiamme jakamaan tietoa ja oppimaan uutta.

Ketä haemme?

Haemme osaavaan joukkoomme erityisasiantuntijaa ajalle 1.4.2020-31.12.2022.  vastaamaan rakennetun ympäristön rekisteri ja tietoalusta -kokonaisuuden teknisten ja toiminnallisten vaatimusten määrittelyn toteutuksesta.

Tulet olemaan keskeinen osa tiimiä, jonka tehtävänä on luoda kansallinen rakennetun ympäristön tietoalusta. Tietoalustan tavoitteena on, että jatkossa maankäytön ja rakentamisen prosessit tukeutuvat uuden alustan tietovarantoihin valtakunnallisesti. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa erilaisissa verkostoissa, työpajoissa ja hankkeissa. Tehtävään kuuluu vuorovaikutusta eri hallinnonalojen, yritysten, järjestöjen ja säätiöiden kanssa. 

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja perehtyneisyyttä virkasuhteen tehtäväalueeseen sekä suomen kielen erinomaista ja ruotsin ja englannin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus maankäytön ja rakentamisen alalta sekä projekti- ja verkostotyöskentelystä sekä hyvä yhteistyökyky sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat olennaisia tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.

Etsimme samaan ohjelmaan myös muita asiantuntijoita. Katso avoinna olevat tehtävät: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/avoimet_tyopaikat

Tehtävän tiedot ja hakeminen:

Tehtävän kesto: Määräaikainen 1.4.2020-31.12.2022

Työaika:   Virastotyöaika

Virka on viraston yhteinen ja se on sijoitettu rakennetun ympäristön osastolle alueet ja yhdyskunnat yksikköön.

Tehtävä alkaa:   1.4.2020

Koeaika: sovellamme koeaikaa

Hae viimeistään:   26.2.2020   klo 12.00

Palkkaus: 

Viran palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 14 tai 14a mukaisesti: tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on siten noin 4557 tai 4718 euroa  kuukaudessa.

Hakunumero: ID 35-17-2020

Toivomme sähköisiä hakemuksia:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID 35-17-2020. Hakemuksia ei palauteta.

Ympäristöministeriö
PL 23, Ritarikatu 2B
00023 VALTIONEUVOSTO

Toimipiste:

Ympäristöministeriö
Aleksanterinkatu 7, PL 35
00023 VALTIONEUVOSTO

Lisäksi:

Tehtävää hakeneiden nimet ovat julkisia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337776
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, IT/tietoliikenne, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Juhana Rautiainen, Ohjelmapäällikkö +358 29 525 0075 sekä Anna-Leena Seppälä, yksikön päällikkö, +358 295 250 242, etunimi.sukunimi@ym.fi