(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, matkailu
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Savoniaan vahvaa matkailualan osajaa, joka haluaa kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme monimuotoista yhteistyötä työelämän kanssa. Toimimme moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa.

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa matkailualan tutkimus- ja kehittämistyö sekä uusien kehittämishankkeiden haku, erityisesti kansainvälisesti. Osallistut asiantuntijuusalueellasi tutkimus- ja kehitystyöhön, yritysneuvontaan, liiketoimintaan sekä opetukseen ja ohjaukseen. Lisäksi työ edellyttää valmiuksia toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja aktiivista yhteistyötä työelämän verkostoissa. Työ on suomen- ja englanninkielistä.

Odotamme sinulta
- Soveltuvaa, vähintään ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa alan työkokemusta
- Olemassa olevia verkostoja alan toimijoiden kanssa
- Hyviä valmiuksia toimia alan yritysten koulutus- ja kehittämistehtävissä
- Vahvoja yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja

Arvostamme monipuolista käytännön kautta hankittua alan liiketoimintaosaamista, erityisesti matkailualan digitaalisista myyntikanavista sekä kokemusta yrittäjyys- ja innovaatiotoiminnasta korkeakouluympäristössä. Jatkotutkinto on eduksi.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja yhteydet alan yrityksiin sekä intoa ja rohkeutta kehittämistyöhön.

Työ alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti 31.3.2020 saakka ja 1.4.2020 lukien Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen, mukaisesti.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa.

Lisäksi lähetä max. 2 min pituinen vapaamuotoinen esittelyvideo itsestäsi, jossa tuot ilmi vahvuutesi ja osaamisesi hakemuksessa kuvattuihin työtehtäviin nähden sekä perustelut, miksi sinä olisit paras valinta tehtävään. Videon voit toimittaa Antti Iiren sähköpostiin.