(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija kehittämisyksikköön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Talous- ja hallintopalvelut
Kehittämisyksikkö

Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tule vahvistamaan tiimiämme!
 
Haemme erityisasiantuntijaa Vantaan sosiaali- ja terveystoimen talous- ja hallintopalvelujen kehittämisyksikköön.

Kehittämisyksikön tehtäviin kuuluu mm. hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, tiedolla johtamisen, strategia- ja vuosisuunnitteluprosessin sekä laatu-, asiakas- ja potilasturvallisuusasioiden koordinointi ja kehittäminen toimialalla.

Nyt haettavassa erityisasiantuntijan tehtävässä keskeisimmät vastuualueet liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon palveluverkkosuunnitteluun ja toimitilaratkaisujen kokonaisuuteen. Kaipaamme tekijää, joka innostuu kaupunkilaisten hyvinvointia tukevien palvelujen suunnittelusta sijainnin, saavutettavuuden ja sujuvuuden näkökulmasta. Erityisasiantuntijana olet mukana myös uusien toimitilahankkeiden suunnittelussa.

Toimialan projekti- ja tutkimustoiminnan tukeminen on myös olennainen osa tehtäväkuvaasi. Lisäksi osallistut laatutyön kehittämiseen. Asiantuntijatiimin jäsenenä pääset osaltasi osallistumaan myös muihin kehittämisyksikön tehtäviin. Erityisasiantuntijana teet läheistä yhteistyötä toimialan johdon ja muiden asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut monipuolisesti erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon valmistelu- ja kehittämistehtäviin omia vahvuuksiasi hyödyntäen. 

Tehtäväsi vaatii hyviä yhteistyötaitoja ja aktiivista työotetta, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa, hyvää ymmärrystä sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuudesta ja lainsäädännöstä sekä kykyä hahmottaa sote-alan tulevaisuuden toimintaympäristöä.

Kehittämis- ja koordinaatiomenetelmien (mm. Lean ja laadun arviointimenetelmät ja -mallit) tuntemus ja kyky soveltaa niitä sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan toimintaan katsotaan eduksi.

Rekrytoinnin alustava aikataulu: videohaastattelut viikolla 43 ja haastattelut viikolla 44 (maanantai 26.10. - keskiviikko 28.10.2020).


Tervetuloa Vantaalle

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Sosiaali- ja terveystoimi on kaupungin suurin toimiala, jolla työskentelee 5 600 henkilöä. Talous- ja hallintopalvelujen tulosalue vastaa keskitetysti toimialan talouteen, hallintoon ja henkilöstöasioihin liittyvistä tehtävistä sekä tarjoaa tukipalveluita toimialan muille tulosalueille 

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.
 
 Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.

 Tarjoamme työmatkaseteleitä työntekijöillemme.  Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: 

  • aiemman työkokemuksen sote-alan palveluverkkosuunnittelusta
  • aiemman työkokemuksen tilaratkaisujen suunnittelusta ja koordinoinnista 
  • opinnäytetöiden ja tutkimuslupien koordinointiin liittyvän työkokemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3622,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö
Valkonen Marjo-Riitta
043 826 9293
marjo-riitta.valkonen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ke 7.10. klo 13-15 ja ma 12.10. klo 13.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.