(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija ICT -hankinnat
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme uuteen hankintapalvelut - yksikköön erityisasiantuntijaa, joka vastaa ICT-hankintakategorian johtamiseen liittyvien toimintojen laadukkaasta toteutuksesta hankintaprosessin kaikissa vaiheissa. Tehtäviisi kuuluu

- ICT-kategorian strateginen johtaminen, kilpailutusten suunnittelu ja läpivienti yhteistyössä ydintoimintojen asiantuntijoiden sekä ICT-projektipäälliköiden kanssa
- Toimialan kaupallinen neuvonta ICT -hankinta-, - sopimus- ja tietosuoja-asioissa
- Hankintaohjeiden laatiminen ja kouluttaminen; varsinkin ICT-hankintakategorian osalta
- Toimialan hankintatoimen, hankintaprosessien ja sopimusten kehittäminen yhteistyössä hankintapäällikön kanssa

Osallistut hankintojen suunnittelemiseen ja kehittämiseen yhdessä hankintapäällikön kanssa. Hankintojen vaikuttavuuden kehittäminen ja uusien toimintamallien käyttöönotto ovat myös osa työtäsi. Vastaat itsenäisesti sinulle määriteltyjen projektien vetämisestä ja niiden laadukkaasta lopputuloksesta.

Odotamme sinulla olevan useamman vuoden kokemusta ICT-hankintojen, -kilpailutuksen ja -sopimusten parissa ja kokemuksen myötä osaamista erityisesti ICT- sopimuksiin liittyvästä kilpailutus-, sopimus- ja oikeuskäytännöstä sekä JIT -yleisten sopimusehtojen hyvä tuntemus.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen julkisista hankinnoista ja sopimusneuvotteluista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Ruut Malmberg, puh. 050 525 8845 tai hankintapäällikkö Nina Sundell, puh. 040 485 0195

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto