Erityisasiantuntija, HRD
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme uuteen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin innovatiivista ja tavoitteellista henkilöstön kehittäjää erityisasiantuntijan virkaan.

Uusi virasto tuo henkilöstölle aivan uusia oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia ja sinä voit toimia oppaana kehittymispoluilla. Traficomin toimintastrategia viitoittaa osaamisen johtamisen kokonaisuuden rakentamista, missä sinulla tulee olemaan keskeinen rooli.

Henkilöstöosastolla kehitämme aktiivisesti palvelujamme ja toimintatapojamme tukeaksemme esimiehiä ja henkilöstöä parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamisen kehittämisen lisäksi olet mukana rakentamassa ja toteuttamassa myös rekrytoinnin, perehdyttämisen, henkilöstösuunnittelun tai työhyvinvoinnin käytäntöjä. Sparraat johtoa ja esimiehiä henkilöstön kehittämisen eri osa-alueilla. Henkilöstöosastomme toimii kotipesänäsi, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmiemme kanssa.  Tarkempi tehtävänkuvasi muokkautuu kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muulla tavoin hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja sekä halua oppia ja kehittyä. Nautit muutostilanteesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Sinulla on näkemyksellisyyttä, vahvat vaikuttamisen taidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pääsi leijuu välillä pilvissä, mutta jalat pysyvät maanpinnalla ja kädet savessa.

Olet innostava kehittäjä ja tiimipelaaja. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta henkilöstön kehittämistyöstä asiantuntijaorganisaatiossa. Sovellat luovasti erilaisia menetelmiä käytännön tilanteissa ja viet kehittämistoimet onnistuneesti maaliin. Sinulla on erinomainen suomen, tyydyttävä englannin ja riittävä ruotsin kielen taito.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Voi esittää myös palkkatoiveen. Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Virka on Traficomin yhteinen ja sijoitettu Henkilöstöosastolle.

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme mm. työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattava työterveyshuolto.

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Matti Luopa, p. 0295 345 240. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)traficom.fi.

Tallenna hakemuksesi 27.5.2019 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-120-2019). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille osoitteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kirjaamo, PL 320 (Kumpulantie 9, Helsinki), 00059 TRAFICOM. Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen tehtävänimike ja tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

Haastattelujen ensimmäinen vaihe saatetaan toteuttaa videohaastatteluna. Palvelussuhteen alussa voidaan käyttää koeaikaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268608
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki