(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, geologia ja työhygienia
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Haemme erityisasiantuntijaa/vanhempaa asiantuntijaa Työympäristölaboratoriot-yksikköön, Helsingin Topeliuksenkadun toimipisteeseen 

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja. Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä.

Tehtävänäsi on toimia pölyanalytiikan ja geologian/työhygienian asiantuntijana ja laatuvastuuhenkilönä sekä suorittaa ja kehittää elektronimikroskooppisia asbestianalyysejä palvelu- ja tutkimushankkeissa. Työhön kuuluu myös asiakkuuksien hoitamista, markkinointia sekä pölyryhmän vetäjänä toimimista.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa geologian, työhygienian tai kemian alalta ja hyvää perehtyneisyyttä geologiaan/mineralogiaan ja/tai pölyjen ja aerosolien tutkimusmenetelmiin. Edellytämme sinulta kokemusta geologian, työhygienian ja/tai pölyanalytiikan asiantuntijatyöstä sekä akkreditoidusta palvelutoiminnasta ja asiakassuhteiden hoidosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja lisäansioksi luetaan hyvä ruotsin sekä englannin kielen taito. Työ edellyttää oma-aloitteista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivisuutta, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ansioluetteloliitteineen viimeistään 31.1.2021 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234, tai sähköpostitse sirpa.pennanen@ttl.fi