(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, Digitaalisten palvelujen kehittäminen
Laurea

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme erityisasiantuntijaa tietojenkäsittelyn koulutukseen Vantaalle.

Erityisasiantuntijan tehtävään kuuluu sekä opetusta että tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Keskeistä tehtävässä on opetuksen ja TKI:n integraation varmistaminen, työelämäyhteistyön vahvistaminen ja TKI-toiminnan kehittäminen. Erityisasiantuntija osallistuu tutkimus- ja kehittämistyöhön, opetukseen ja opinnäytetöiden ohjaukseen, erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin sekä tutkinnon kehittämiseen ja työelämärelevanssin vahvistamiseen. Opetussuunnitelmassamme painottuu digitaalisten palvelujen kehittäminen.


Työkokemus IT-alalta ja näytöt menestyksekkäästä TKI-työstä katsotaan hakijan eduksi. Lisäeduksi katsomme jatko-opinnot ja opettajan pedagogisen pätevyyden.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Erityisasiantuntijan ensisijainen toimipiste on Laurean Tikkurilan kampuksella, mutta tehtävään kuuluu työskentelyä myös muilla Laurean kampuksilla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Johanna Lahti, puh: 046 856 7911.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (09) 8868 7150 Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi Sijainti: Ratatie 22