(Poistunut julkaisusta)

Erityisasiantuntija, älykkäät kaupunkiratkaisut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Espoon tavoitteena on olla Euroopan kestävin kaupunki nyt ja jatkossa. Työskentelemme yhdessä kumppaneiden ja asukkaiden kanssa Espoo-tarinan arvojen ja päämäärien toteuttamiseksi. Kehitämme ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden globaalina edelläkävijänä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.

Puhdas ja älykäs Kera -projektin erityisasiantuntijana olet mukana kehittämässä laajan yritys- ja kumppaniverkoston kanssa Keran alueesta kiertotalouden kaupunkiratkaisujen kansainvälistä esimerkkiä. Aluetta kehitetään digitaaliseen alustaan pohjautuen. Vastaat itsenäisesti valittujen kestävän kaupunkikehityksen kokonaisuuksien koordinoinnista ja tuet projektipäällikköä projektin tavoitteiden saavuttamisessa sekä hallinnossa.

Työskentelet osana kestävän kehityksen tiimiä Espoon konsernihallinnossa. Tarjoamme näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin kehittämiseen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Työpaikan nimi: Strategiayksikkö

Työaika: 36 h 45 min /vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Tunnet kestävän kaupunkikehityksen haasteet ja mahdollisuudet. Toimit taitavasti verkostoissa ja sinulla on systemaattinen, organisoitu ja rakentava työote. Työskentelet tehokkaasti tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, siedät epävarmuutta ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme: Kansainvälistä kokemusta sekä aiempaa työkokemusta kestävän kaupunkikehityksen tehtävistä.