Erityisasiantuntija, 2 tehtävää
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköömme Kuopioon kahteen eri tehtävään

erityisasiantuntijaa sekä erityisasiantuntijaa/asiantuntijaa

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Työterveyslaitoksen laboratoriotoiminta on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T013 (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. 

Erityisasiantuntija (tehtävä 1)

Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa laboratoriossa laadukkaita mikrobiologian sekä pöly- ja kuituanalytiikan laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on analysoida palvelunäytteitä, tunnistaa mikrobeja näytteistä, osallistua asiakkaiden konsultointiin ja kehittää menetelmiä. Tehtävääsi kuuluu myös akkreditoidun toiminnan kehittäminen ja ylläpitäminen.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolista perehtyneisyyttä sisäympäristön analytiikkaan. Arvostamme mikrobiologin, biologin tai vastaavaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta mikrobien tunnistamisesta, asbestianalytiikasta, kokemusta akkreditoidun toiminnan ja analytiikan kehittämisestä ja palvelutyöstä. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, oma-aloitteista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä.

Erityisasiantuntija/asiantuntija (tehtävä 2)

Tehtävänäsi on pöly- ja kuitunäytteiden analysointi sekä asiantuntijana toimiminen palvelulaboratoriossa. Työhön kuuluu myös asiakkuuksien hoitamista ja markkinointia sekä asiantuntijaluentojen pitämistä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa amk- tai korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asbestianalytiikasta tai muista elektronimikroskooppisista analyyseistä. Eduksi katsotaan kokemusta FTIR analytiikasta tai muista kemiallisista analyyseistä ja/tai mikrobien viljely- ja tunnistusmenetelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. 

Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 27.5.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävistä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234, tuotepäällikkö Maija Kirsi (tehtävä 1), puh. 030 474 7024 ja johtava asiantuntija Tapani Tuomi (tehtävä 2), puh. 030 474 2926. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot