Erityisammattimies

Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut
Tietoa tehtävästä

Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluun haetaan erityisammattimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Erityisammattimiehen tehtävänä on huolehtia Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöjen toimivuudesta, turvallisuudesta ja arvon säilymisestä.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
Kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Asuntoihin liittyvä tarkastustoiminta, sekä kunnossapitotoiminnan suunnitteluun osallistuminen. Ulkopuolisilta yrityksiltä tilattavien palveluiden seuranta ja valvonta sekä yhteistyö palveluntarjoajien kanssa. LVISA-järjestelmien käyttötehtävät tarvittaessa.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkintolain mukainen ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja käytännön kokemusta alalta. Sähköasentajan tutkinto katsotaan eduksi.
Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista.
Työsuhde on määräaikainen 3.5.2021 - 22.4.2022 asti.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan peruspalkan ollessa 2536 - 2788 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Nämä summat ovat voimassa 30.4.2021 asti, 1.5.2021 tulee peruspalkkaan 1.9 % korotus. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkko HR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat.
Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 23.4.2021 klo 12.00 mennessä.
Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Riku Puustelli 050-4776714 tai riku.puustelli@evl.fi ja viikolla 14 (6.4.-11.4.2021) Elina Meijula-Laaksonen 050-4671870 tai elina.meijula-laaksonen@evl.fi.

Espoon seurakuntayhtymä muodostuu viidestä suomenkielisestä ja yhdestä ruotsinkielisestä seurakunnasta. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien yhteisistä tehtävistä mukaan luettuna kiinteistöhallinnon palvelut. Kiinteistöpalveluihin kuuluvat hautauspalvelut, leiri- ja kurssikeskustoiminta ja toimisto- ja tilapalvelut sekä rakennuttamisen ja ylläpidon palvelut

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta