(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Heinolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Heinolan seurakunnan hautaustoimi hakee vakinaiseen työsuhteeseen erityisammattimiestä. Erityisammattimiehen tehtäviin kuuluu haudan kaivuu-, peittämis- ja kunnostustehtävät sekä hautausmaiden, kiinteistöjen piha-alueiden ympärivuotiset hoito- ja kunnossapitotehtävät. Työ sisältää lapio- ja konetyöskentelyä (traktori, kaivuri), joten tehtävä edellyttää työkoneiden ja niiden pienimuotoisten konehuoltojen hallintaa, ao. ajokorttiluokkaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Seurakunnan toimintaympäristö on laaja, joten oman auton käyttömahdollisuus on työssä tarpeen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, alan tuntemusta, soveltuvaa käytännön työkokemusta ja suomenkielentaitoa. Arvostamme yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itsenäiseen, oma-aloitteeseen työskentelyyn. Kiinteistöhuollon ja suntiotehtävien sijaisuuksiin liittyvät tehtävät ovat osa tehtävänkuvaa.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväkuvan mukaiseen vaativuusryhmään 402, jonka vähimmäispalkka on 2012,90 €/kk. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja valittavan tulee esittää työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika alkaa 13.1.2021 ja päättyy 2.2.2021. Ansioluettelolla varustettu kirjallinen hakemus tulee olla perillä ti 2.2.2021 klo 12 mennessä, osoitteessa Heinolan seurakunta, Kirkkoneuvosto, os. Virtakatu 4, 18100 Heinola. Postituskuoreen merkintä Erityisammattimies.

Työhaastattelu järjestetään ke 10.2.2021. Työ alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Kati Metso, kati.metso@evl.fi tai p. 050 595 8896