(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluun haetaan erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Erityisammattimiehen tehtävänä on huolehtia Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöjen toimivuudesta, turvallisuudesta ja arvon säilymisestä.

Tehtävän pääasiallinen sisältö

Kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Asuntoihin liittyvä tarkastustoiminta, sekä kunnossapitotoiminnan suunnitteluun osallistuminen. Ulkopuolisilta yrityksiltä tilattavien palveluiden seuranta ja valvonta sekä yhteistyö palveluntarjoajien kanssa. LVISA-järjestelmien käyttötehtävät tarvittaessa.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkintolain mukainen ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja käytännön kokemusta alalta. Sähkö - tai LVI-asentajan tutkinto katsotaan eduksi.

Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista.
Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösihteeri Elina Meijula-Laaksonen 050 4671870 tai elina.meijula-laaksonen@evl.fi ja viikosta 32 alkaen ylläpitopäällikkö Riku Puustelli 050 4776714 tai riku.puustelli@evl.fi.

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkko HR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat.
Hakemuksen tulee olla jätettynä viimeistään 16.8.2020 klo 23.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan peruspalkan ollessa 2223,57€ - 2475,18€/kk työkokemuksesta riippuen.
Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.