(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2020

Espoon seurakuntayhtymän hautauspalveluille haetaan erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Erityisammattimiehen tehtävä sisältää haudankaivuuta, hautausmaan hoitoa ja vihertöitä sekä koneiden käyttöä ja huoltoa. Lisäksi tehtävään kuuluu vainajien tuhkaamista, vahtimestarityöskentelyä hautauksiin liittyen sekä asiakaspalvelua ja kiinteistönhoidon tehtäviä. Talvikaudella on viikonloppupäivystyksiä, muulloinkin voi olla viikonlopputöitä. Vahtimestarin tehtävissä siunaustilaisuuksia voi olla myös lauantaisin.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ja suomen kielen taito. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Valittavan tulee kuulua evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus sekä ruotsinkielen taito edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Työsopimussuhteen palkka on 2348 - 2585 € / kk työkokemuksesta riippuen ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Voimme avustaa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylipuutarhuri Miina Renqvist puh. 040 516 3342 ja hautaustoimen työnjohtaja Jani Kärkkäinen puh. 040 5289 398 sekä lisätietoja kappeli- ja krematoriotyöstä antaa kappelityönjohtaja Tuula Myllys 040 513 0840. Lisätietoja yhtymästä löydät: http://www.espoonseurakunnat.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 3.6.2020. Haastattelut kutsutuille järjestetään 8.6. tai 10.6.2020.