(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

Espoon seurakuntayhtymän hautauspalveluille haetaan erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Erityisammattimiehen tehtävä painottuu Espoon siunauskappelin ja Kellonummen kappelin vahtimestarin töihin ja asiakaspalveluun. Tehtävä sisältää myös haudankaivuuta, hautausmaan hoitoa, vihertöitä sekä koneiden käyttöä ja huoltoa. Lisäksi tehtävään kuuluu vainajien tuhkaamista ja kiinteistönhoidon tehtäviä.

Työviikko on tiistaista lauantaihin.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ja suomen kielen taito. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Valittavan tulee kuulua evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus sekä ruotsinkielen taito edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Työsopimussuhteen palkka on 2348 - 2585 € / kk työkokemuksesta riippuen ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Voimme avustaa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kappelityönjohtaja Tuula Myllys 040 513 0840 ja ylipuutarhuri Miina Renqvist puh. 040 516 3342. Lisätietoja yhtymästä löydät: http://www.espoonseurakunnat.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 11.5.2020 klo 12.00. Haastattelut kutsutuille järjestetään 14.5. tai 15.5.2020.