(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluun haetaan erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä.

Erityisammattimiehen tehtävänä on huolehtia Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöjen toimivuudesta, turvallisuudesta ja arvon säilymisestä.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
Kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Asuntoihin liittyvä tarkastustoiminta, sekä kunnossapitotoiminnan suunnitteluun osallistuminen. Ulkopuolisilta yrityksiltä tilattavien palveluiden seuranta ja valvonta sekä yhteistyö palveluntarjoajien kanssa. LVISA-järjestelmien käyttötehtävät tarvittaessa.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava työkokemus ja hyvä suomen kielen taito.
Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus, täsmällisyys ja aloitteellisuus edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15%, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 2223,57 - 2557,10€ / kk). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Riku Puustelli 050-4776714 tai riku.puustelli@evl.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkko HR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 18.8.2019 klo 23.00.