(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Vantaan seurakuntien hautausmaille haetaan ERITYISAMMATTIMIESTÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Erityisammattimieheltä edellytetään ammatillista koulutusta tai tutkintoa tai vastaavaa ammatillista osaamista ja työkokemusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään riittävää kokemusta ja taitoa pienkoneiden, kaivureiden ja traktoreiden käytöstä ja huolloista, vahtimestarin tehtävistä, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia. Oman auton käyttö katsotaan eduksi. Valitun on oltava ev.lut. kirkon jäsen ja ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Erityisammattimiehen tehtävänä on hautojen kaivaminen, peittäminen ja kunnostaminen sekä hautausmaiden hoito mukaan lukien jätehuolto, konetyöskentely ja koneiden huoltotoimenpiteet. Erityisammattimiehen tehtävään sisältyy myös erikseen sovittavia vastuualueen tehtäviä., vahtimestarityöskentelyä ja siihen liittyvää lakisääteiistä kirjanpitoa, hautapaikannäyttöjä ja – mittauksia sekä hautaussaatot. Tehtäväalueeseen sisältyy myös omaisten ja asiakkaiden neuvomista, palvelua ja opastamista. Vahtimestaritöitä on myös lauantaisin.

Arvostamme hautaustoimen työalan, toimintatapojen ja atk-sovellusten perustuntemusta. Metallityötaidot katsomme eduksi. Tarjoamme hakijalle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa ylipuutarhuri Pirjo Laamanen puh. 050 511 3688. Soittoajat maanantaisin 12.8. ja 19.8.2019 klo 09:00-10:00. Haastattelut järjestetään 22.8. ja 23.8.2019.