(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies hautaustoimeen
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Kuusamon seurakunnan hautaustoimessa on haettavana erityisammattimiehen työsopimussuhteinen tehtävä 12.10.2020 alkaen.

Haemme Kuusamon hautausmaille ja kiinteistötoimeen erityisammattimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Erityisammattimiehen tehtäviin sisältyvät työskentely hautausmailla ja hautausmaan työkoneilla, haudankaivuut, koneiden, kaluston ja rakennusten pienimuotoiset huolto- ja korjaustyöt sekä hautausten ohjaukset. Erityisammattimies sijaistaa lyhytaikaisesti kiinteistönhoitajaa sekä hautausmaanhoitajaa lomien ja vapaiden aikana. Työskentelyalueena ovat Kuusamon seurakunnan kaikki hautausmaat ja toimipaikat. Tehtävään valittavalta hakijalta odotetaan käytännön työkokemusta hautaustoimeen liittyvistä tehtävistä tai vaihtoehtoisesti halukkuutta sekä kykyä omaksua kyseiset tehtävät. Odotamme tehtävään valittavalta hyvää asiakaspalvelutaitoa, tietoteknisiä taitoja ja kykyä kirjalliseen ilmaisuun. Edellytämme ympäristönhoitokoneiden käyttötaitoa, vastuullisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä, valmiutta erilaisiin tehtäviin sekä seurakuntatyön tuntemusta. Tehtävä sisältää työskentelyä myös viikonloppuisin. Hakijalla tulee olla ajokortti sekä käytettävissä oma auto. Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja suomenkielentaitoinen.

Hakuaika alkaa 12.10.2020 ja päättyy perjantaina 30.10.2020 klo 15.00. Haku ainoastaan sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan keskiviikkona 4.11.2020. Haastattelut toteutetaan viikolla 45 tai 46. Työsuhde alkaa viikolla 49/2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 9.00-15.00 talousjohtaja Marko Pudas puh. 050 3105887.