(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimies (hakuaikaa jatkettu)
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Espoon seurakuntayhtymän hautauspalveluille haetaan erityisammattimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä useammalla hautausmaalla.

Erityisammattimiehen tehtävä sisältää haudankaivuuta, hautausmaan hoitoa ja vihertöitä sekä koneiden käyttöä ja huoltoa. Lisäksi tehtävään kuuluu vainajien tuhkaamista, vahtimestarityöskentelyä hautauksiin liittyen sekä asiakaspalvelua ja kiinteistönhoidon tehtäviä. Talvikaudella on viikonloppupäivystyksiä, muulloinkin voi olla viikonlopputöitä. Vahtimestarin tehtävissä siunaustilaisuuksia voi olla myös lauantaisin.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ja suomen kielen taito. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Valittavan tulee kuulua evankelis-luterilaiseen kirkkoon.

Arvostamme käytännön työn osaamista sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja. Huolellisuus ja aloitteellisuus edesauttavat onnistunutta tehtävien hoitoa. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Työsopimussuhteen palkka on 2325 - 2674 € / kk työkokemuksesta riippuen ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 402. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Voimme avustaa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylipuutarhuri Miina Renqvist puh. 040 516 3342 ja lisätietoja kappeli- ja krematoriotyöstä antaa kappelityönjohtaja Tuula Myllys 040 513 0840. Lisätietoja yhtymästä löydät: http://www.espoonseurakunnat.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa: http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat - Avoimet työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 20.5.2018. Haastattelut kutsutuille järjestetään 24.5.2018. Aiemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.