(Poistunut julkaisusta)

Erityisammattimiehen toimi
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän huoltokeskuksessa on haettavana

Erityisammattimiehen toimi

Haemme ammattilaista erityisesti hautausmaiden hoidossa käytettävien koneiden ja laitteiden huoltoon ja korjaukseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kokeneen erityisammattimiehen työparina. Konekantaamme kuuluu useita ympäristönhoidon monitoimitraktoreita, pienkuormaajia, suurteholeikkureita sekä laaja valikoima erilaisia pienkoneita.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu ulkoalueiden teknisiä ylläpito- ja korjaustöitä sekä mahdollisesti myös kuljetus- ja koneenajotehtäviä.
Arvostamme auto-, kuljetus- tai pienkonekorjausalan tutkintoa ja alan työkokemusta. Voit olla myös käytännön töiden kautta osaamisesi hankkinut.

Toimen palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402/60 mukaan. Peruspalkka on 2055,90 € / kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.evl.fi/rekrytointi. Hakuaika päättyy 23.4.2019.

Tehtävään valittavan tulee ennen tehtävän vastaanottoa esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän koeaika on 6 kk. Tehtävä on otettava vastaan 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Anne Salo, p. 040341 7518, anne.salo@evl.fi ja hautaustoimen päällikkö Pekka Sorri, p. 040 341 7512, pekka.sorri@evl.fi .