(Poistunut julkaisusta)

Eristystyönjohtaja konehuonetiloihin
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Vahvistamme osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Haemme nyt

ERISTYSTYÖNJOHTAJAA 

konehuonetiloihin vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtäviisi kuuluu

Eristystyönjohtajana toimit aluepäällikön alaisuudessa. Valvot ja organisoit eristystyöt yhdessä alueiden työnjohtajien ja verkostoyritysten kanssa. 

Seuraat että toteutus on laatuvaatimusten, työturvallisuusvaatimusten ja aikataulun mukaista sekä raportoit töiden etenemisestä. Huolehdit eristysten tarkastuksista (putkistosysteemit, kanava- ja tilaeristykset) sekä niiden esityksistä tilaajalle ja viranomaisille.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (työteknikko tai vastaava). Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Kokemus eristystyöstä sekä laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Teemu Rehn
Konevarustelun osastopäällikkö
050 525 4134 (soittoaika tiistai-torstai 15–16)
teemu.rehn@meyerturku.fi