(Poistunut julkaisusta)

Eristyspeltiseppä/eristäjä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme ahkeraa ja osaavaa

ERISTYSPELTISEPPÄÄ/ERISTÄJÄÄ

Pirkanmaan alueelle. 


Etsimämme henkilö on rehdillä ja omatoimisella asenteella varustettu tekijä, joka omaa mahdollisesti jonkin verran kokemusta ohutpelti- ja eristystöistä. Arvostat säännöllistä ja pitkäaikaista työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Voit olla joko urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja tai kokenut konkari, tärkeintä on tekevä ja reipas asenne työntekoa kohtaan!

Työkohteina ovat Pirkanmaan alueella sijaitsevat voimalaitokset, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn hoitamisen kannalta. Lisäksi edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvakorttia.  

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja tarkoituksena olisi rekrytoitua suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=563.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi