(Poistunut julkaisusta)

Eristyspeltiseppä/eristäjä, HL Eriste Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Asiakkaamme HL Eriste Oy:n ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. Huolellinen eristystyö on yhdistelmä virheetöntä teknistä osaamista sekä esteettisesti viimeisteltyä lopputulosta. HL Eriste on toteuttanut teollisuuden eristysprojekteja sekä toimittanut tekniseen eristämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita menestyksellisesti jo vuodesta 1962.

Etsimme nyt heille ahkeraa ja osaavaa

ERISTYSPELTISEPPÄÄ/ERISTÄJÄÄ

Tampereen alueelle. 

Etsimämme henkilö on hitsaustaitoinen, jo jonkin verran työkokemusta alalta kerryttänyt peltiseppä. Puikko- ja tyssähitsaus ovat sinulle tuttuja ja kokemusta löytyy myös eristysmateriaalien käsittelystä. Voit olla joko urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja tai kokenut konkari, tärkeintä on tekevä ja reipas asenne työntekoa kohtaan!

Kyseessä on vuokratyösuhde. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus alan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4503.