(Poistunut julkaisusta)

Eristyspeltiseppä/eristäjä, HL-Eriste Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2020

Asiakkaamme HL Eriste Oy:n ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. Huolellinen eristystyö on yhdistelmä virheetöntä teknistä osaamista sekä esteettisesti viimeisteltyä lopputulosta. HL Eriste on toteuttanut teollisuuden eristysprojekteja sekä toimittanut tekniseen eristämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita menestyksellisesti jo vuodesta 1962.

Etsimme nyt heille ahkeraa ja osaavaa

ERISTYSPELTISEPPÄÄ/ERISTÄJÄÄ

Pirkanmaan alueelle. 

Etsimämme henkilö on rehdillä ja omatoimisella asenteella varustettu tekijä, joka omaa mahdollisesti jonkin verran kokemusta ohutpelti- ja eristystöistä. Arvostat säännöllistä ja pitkäaikaista työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Voit olla joko urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja tai kokenut konkari, tärkeintä on tekevä ja reipas asenne työntekoa kohtaan!

Työkohteina ovat Pirkanmaan alueella sijaitsevat voimalaitokset, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn hoitamisen kannalta. Lisäksi edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvakorttia.  

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja tarkoituksena olisi rekrytoitua suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=213! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi