ERISTYSPELTISEPPÄ
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Oletko ammattitaitoinen eristyspeltiseppä tai löytyykö sinulla kokemusta peltisepän työstä?
Haemme asiakkaallemme vuokratyösuhteeseen ammattitaitoista ERISTYSPELTISEPPÄÄ.

Tehtävässä menestyäkseen hakijalla olisi hyvä olla reipas, positiivinen ja oma-aloitteinen työote. Hakijalla olisi toivottavaa olla työturvallisuuskortti, mutta se ei ole pakollinen. Koulutus tai kokemus Eristyspeltisepän töistä luetaan eduksesi. Työtehtäviin kuuluu eristyspeltisepän tehtävät julkisissa ja teollisuuden erilaisissa kohteissa. Työtä tehdään enimmäkseen tiimissä ja parityönä, joten tiimityötaidot tulisivat olla kohdillaan.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka, jatko mahdollinen. Palkkaus Pelti- ja eristysalan TES; in mukaisesti. Työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506492
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rosa Pitkänen (rosa.pitkanen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio