(Poistunut julkaisusta)

Eristyspeltiseppä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko kokenut eristyspeltiseppä tai haluaisit olla sellainen? Kuluttaako reissuhommat kaivoksilla tai etelässä ja olisi hyvä tehdä töitä välillä kotoa käsin? Tässäpä se paikka nyt olisi.

Meillä alkaa työmaa, jossa on tarve 5- 10 eristäjälle. Työ sisältää monipuolisia eristys- ja pellitystöitä uudiskohteessa. Työtä on tarjolla pitkäksi aikaa ja tarvittaessa järjestämme myös asunnon. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisen mukaan. Laitappa hakemusta tai soita meille alla näkyviin numeroihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Anna Paloniemi puh. 050 4444 421,
anna.paloniemi@sihti.fi

Veli-Pekka Perätalo puh. 050 444 4494
veli-pekka.peratalo@sihti.fi

Etsimme Sihdillä jatkuvasti uusia osaajia työelämän pelikentille. Kravatti tai työrukkaset - autamme sinua löytämään juuri sen oikean työn. Työllistämme parhaimmillaan päivittäin jopa 2800 tekijää ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Tarjoamme niin vakituisia kuin määräaikaisia tehtäviä osa-ja kokoaikaisissa työsuhteissa.
Me Sihdissä tiedämme, että työ on arvokas asia. Ymmärrämme, että työn tekee aina ihminen. Näistä kahdesta seuraa yksinkertainen oivallus: Tärkein on ihminen. Siksi ihmistä pitää kohdella hyvin. Ihmiselle pitää tarjota se oikea työ.